Annorlunda julfest

0

Pris: 

Begär offert

Dela med dig: 

Annorlunda julfest

Välj bland våra teman och årets julfest blir oförglömlig!

Afterski
Med snyggaste mössan och goggles i pannan, går ni in på en egen Afterski i City! I taket hänger snöflingor, istappar och längs väggarna står skidorna parkerade. Livebandet spelar klassiker som samlar gänget framför scen och allsången sker per automatik! Vi tar fjället till er!

Musik
I Musikens tema upplever ni en tonfylld kväll. Fartfylld musikquiz med gitarrist höjer upp pulsen under middagen och håller tempot med gungande livemusik. Sedan tar DJ:n vid då ni redan står på dansgolvet sjungandes till favoritlåtar!

Karneval
Möt ordentlig värme en decemberdag med Karnevalstema! Fjädrar, masker, glitter i mängder, och smaker från Sydamerikas kök. Energin smittar av sig från sambadansarna som tar med er i ett karnevalståg till dansgolvet under trumslagarnas rytmer!

Cowboyfest
Kom i rutig skjorta, cowboyhatten hamnar på huvudet vid ankomst och vilda västern aktiviteter står på schemat för en Cowboyfest! Westernbuffén är uppdukad, det bjuds på linedance skola, utmaningar i lassokastning och den mekaniska tjuren är på plats för de modiga! Avslutningsvis slår ni sporrarna i taket till kvällens countryband!

Melodifestival
Årets melodifestival är något utöver det vanliga. Ni står för bidragen och med hemliga låtval på kontorets olika avdelningar väntar spännande och glittrande uppträdanden till kvällens liveband. Nervpirrande röstnings spektakel och en avslutande rysarfinal utlovas. En riktig schlagerchock!

Maskerad
Den klassiska Maskeradfesten blir oförglömlig med en egen fotoautomat innanför festlokalens entré. Ni försöker känna igen varandra till fördrinksminglet, innan det bjuds på trerättersmiddag, god dryck, bar och underhållning som avslutas på dansgolvet!


Med erfarenhet finns det inga gränser i en temafest och vi diskuterar gärna er julfest för att skapa en minnesfull kväll!